Bezorgen & Levertijd

Om het zo makkelijk mogelijk voor u te maken hebben we keuze uit thuis bezorging met Track&Trace of ophalen in de winkel. Zo hoeft u geen dagen meer thuis te wachten op de postbode, wel zo gemakkelijk!

  • Uit welke bezorgopties kan ik kiezen?
  • Waar en wanneer kan ik mijn bestelling ophalen?
  • Hoe kan ik mijn pakket online volgen?

Uit welke bezorgopties kunt u kiezen?

Op de betaalpagina kunt u kiezen uit de volgende bezorgoptie.

Bezorgoptie:

Bezorging vindt plaats:

Kosten:

Gratis bezorging*

Werkdagen voor 17:00u besteld, volgende dag*

Gratis*

Uitzonderingen gratis bezorgen en op afspraak bezorgd

* Gratis bezorging geldt alleen bij bestelling vanaf €75,-. Bestellingen lager dan €75,- betaalt u €4,95 verzendkosten.

* Wij streven er naar het pakket binnen 1 werkdag te leveren. In sommige gevallen en gebieden is dit voor ons echter niet mogelijk. Houd daarom altijd rekening met een levertijd van maximaal 3 werkdagen.

Gratis bezorging

Alle bestellingen boven de €75,- worden binnen Beglië gratis verzonden. Bestel uw fashionartikel op werkdagen voor 17:00u en het wordt morgen geleverd (lees "Uitzonderingen gratis bezorging en op afspraak bezorgd"). Wilt u precies weten op welke dagen u uw bestelling kunt verwachten? Bekijk dan het onderstaand schema. Heeft u toch nog vragen? Neem dan contact op met onze klantenservice.

Bestel voor 16:00 op:

Eerste bezorging op:

Maandag

Dinsdag

Dinsdag

Woensdag

Woensdag

Donderdag

Donderdag

Vrijdag

Vrijdag

Zaterdag

Zaterdag

Dinsdag

Zondag

Dinsdag

Heeft u de postbode gemist? Dan wordt uw pakket afgeleverd bij de buren of komt de pakket bezorger de eerst mogelijke volgende dag. Liever niet laten bezorgen? Kies dan voor de optie ‘ophalen’. Dan kunt u het pakket ophalen in onze winkel.

Op welke locaties kunt u een bestelling ophalen?

Liever uw bestelling ophalen op een tijd die u het beste uitkomt? Dan kunt u voor de optie "bestelling ophalen" kiezen. Op de betaal pagina kunt u ervoor kiezen om de bestelling op te halen in de winkel of op een PostNL ophaal locatie.

Ophaal opties:

Kosten:

In de “Echte” winkel in Weert

Gratis

Uw bestelling ophalen in de winkel

Op de betaal pagina kunt u ervoor kiezen de bestelling op te halen in onze winkel. Bestelt u buiten onze openingstijden dan wordt uw bestelling de eerst volgende dag klaargelegd.

Uw pakket online volgen via de Track&Trace code

In de verzend e-mail die u van ons ontvangt nadat het pakket verzonden is staat een Track&Trace code. Met deze code kunt u op de PostNL website uw pakket volgen. Lukt dit niet of hebt u vragen over pakket neem dan contact op met de klantenservice.