Retourneren & Service

Bent u toch niet tevreden over uw product, past het niet of is het stuk? Dat is natuurlijk vervelend, maar daar gaan wij iets aan doen!

Even een aantal zekerheden op een rijtje:

  • 14 Dagen bedenktermijn na ontvangst van uw fashion artikel.
  • Besluiten we uw fashion artikel om te ruilen, hebt u in de meeste gevallen de volgende dag al een nieuw mode item in huis!
  • Krijgt u geld terug, dan storten we dit binnen 7 werkdagen op uw rekening.
  • 6 Maanden garantie op uw fashion item. WOW!

Uw pakketje retour sturen

Wij vinden het heel normaal dat u een artikel waar u niet tevreden over bent retour kunt sturen. Hier doen we dan ook niet moeilijk over. Bij de bestelling leveren wij al een retour sticker. Plak de sticker over het verzendlabel en u kunt vervolgens het pakket verzenden via het post bedrijf naar uw keuze.

De kosten voor het retour sturen van een pakket zullen niet worden gecrediteerd. Let er hierbij op dat een pakket retour moet worden gezonden naar Nederland.

14 Dagen bedenktermijn na ontvangst van uw fashion artikel

Bent u toch niet blij met uw aankoop? Dan kan u dit 14 dagen na ontvangst van uw fashion artikel bij ons melden. Nadat u een retour opdracht hebt aangevraagd heeft u nog eens 14 dagen de tijd om uw product gratis terug te sturen. 

Natuurlijk mag u net als in de winkel uw fashion item passen en bekijken. Het is alleen niet de bedoeling dat het mode item dagen gedragen wordt en dan terug wordt gestuurd. Dit kunnen wij dan helaas niet accepteren. Ook moeten de originele kaartjes nog aan het artikel zitten.

6 Maanden garantie op uw fashion item

Wow! 6 Maanden lang garantie op uw fashion item. Waar vind u dat? Bij VT Mode! Helaas kunnen we niet alles retour nemen en moeten we hierin wel een aantal uitzonderingen maken.

De uitzonderingen even voor u op een rijtje:

  • Het artikel ziet er nog deugdelijk uit en is niet helemaal afgedragen
  • U bent ergens aan blijven hangen of u bent langs iets scherps gelopen
  • U hebt het artikel verkeerd gewassen of het is te heet gestreken

Ieder artikel is anders en zal daarom ook door VT Mode beoordeeld moeten worden. Het artikel kan natuurlijk gratis retour gestuurd worden. Wij zullen dan uw klacht binnen 14 dagen na ontvangst beantwoorden, mochten we meer tijd nodig hebben laten we u dit natuurlijk weten.

Mocht u niet tevreden zijn, dan kun je ook altijd contact op nemen met de afdeling bemiddeling van Stichting Webshop Keurmerk waar VT Mode E-store B.V. bij is aangesloten. Mocht de bemiddelingspoging om enige reden niet tot een bevredigende oplossing leiden, dan bestaat de mogelijkheid om uw geschil voor te leggen aan de Geschillencommissie (SGC).