PME Legend jeans

42 artikel(en)

per pagina

42 artikel(en)

per pagina

PME Legend Jeans

PME Legend jeans zijn de ideale keuze voor het onvoorspelbare. Het avontuur en de maximale vrijheid, waarbij je nooit weet wat er gaat komen. Doe inspiratie op met het complete assortiment van PME Legend en ontdek de bijzondere broeken van de beste kwaliteit. Met de iconische stiksels en de handige Gadget Pocket, net als toelopende pijpen voor de trendy keuze.

Ontdek de PME jeans zoals de Greyhound, Skyhawk, Nightflight en Commander, waarmee je kiest voor stoere en robuuste jeans van de beste materialen. PME Legend jeans bestel je zowel online bij ons in de PME online shop als in de winkel, nadat je die op je gemak hebt gepast. We zijn je specialist in PME Legend online en in onze store, waar we je graag adviseren over de ideale maat.

Pall Mall Jeans

De PME broeken stonden voorheen bekend als Pall Mall jeans. Ze hebben nog altijd dezelfde kwaliteit en uitstraling, maar heten inmiddels uitsluitend PME Legend jeans.

Blader door de verschillende PME jeans en ontdek het grootste assortiment van Nederland of ga specifiek op zoek naar dat ene model dat je zoekt. We maken het je gemakkelijk met de filter- en bladermogelijkheden of zorgen er in de winkel voor dat we je de juiste Pall Mall jeans kunnen adviseren. Voor PME jeans ben je bij VTMode aan het juiste adres: bestel online een van de jeans van PME Legend of kom naar onze winkel in Weert.