Maison Scotch Jeans

23 artikel(en)

per pagina

23 artikel(en)

per pagina

Kies je ultieme model Maison Scotch jeans

La Parisienne is een skinny slim fit jeans welke laag op de heupen zit, maar wel met strakke pijpen. Dit is het best verkochte model van Maison Scotch.

La Bohemienne is net als de Parisienne een skinny fit. Het verschil zit in de hoogte van de taille. Deze ligt ongeveer een band breedte hoger dan de Parisienne. Waardoor het een mid rise waist genoemd wordt.

Voyage is het super skinny model van Maison Scotch. Door extra rekkende stretch stoffen te gebruiken voelt aan als een tweede huid. Zit laag op de heupen en heeft nep zakken op de voorzijde.

Mademoiselle is een slim tapared model. Het bovenstuk heeft een relax fit met een verlaagd kruis. De broek loop taps toe waardoor de onderkant van de pijpen strak zit.

Petit Ami is een slim boyfriend model. De voorzijde heeft een iets verlaagd kruis, maar de achterkant zit mooi passend op de billen. De broek loopt verder strak naar beneden.

Cinq-P is een straight fit model.  Op het bovenbeen zit de broek mooi aangesloten. Vanaf de knie loopt de broek recht naar beneden. Casual of sophisticated. Het kan met de Cinq-P !